یک شیر IAC از نوع PWM از یک سلونوئید استفاده میکند که با باز و بسته شدن، میزان جریان هوا را کنترل میکند. ECU موقعیت این شیر را با ارسال پالسهای سریع به سیمپیچ سلونوئید تنظیم میکند. این نوع شیرها معمولاً راهاندازی سادهتری نسبت به شیرهای استپر دارند، زیرا موقعیت آنها فقط به مقدار جریانی که از سیمپیچ عبور میکند بستگی دارد.
این شیرها در دو نوع موجود هستند:
- مدل تکسیمپیچ: در این نوع، یک سیمپیچ هنگام تحریک باعث باز شدن (و در موارد نادری، بسته شدن) شیر میشود. این شیر دارای دو سیم است: یکی به برق ۱۲ ولت سوئیچشده متصل شده و دیگری به خروجی PWM ECU متصل میشود. برخی از این شیرها (مانند انژکتورها) بدون قطبیت هستند، درحالیکه برخی دیگر دارای دیود داخلیاند و در این حالت، رعایت جهت اتصال بسیار مهم است. اگر مطمئن نیستید که کدام ترمینال باید برق بگیرد، به نقشه سیمکشی خودرو مراجعه کنید.
- مدل دوسیمپیچ: در این نوع، دو سیمپیچ وجود دارد؛ یکی برای باز کردن شیر و دیگری برای بستن آن. این نوع شیرها دارای سه سیم هستند: یک سیم به برق ۱۲ ولت سوئیچشده متصل شده و دو سیم دیگر به خروجیهای PWM ECU متصل میشوند. یکی از این خروجیها باید به PWM / Idle Out 1 متصل شود (در نرمافزار ECU میتوان مشخص کرد کدام خروجی برای باز شدن و کدام برای بسته شدن است). معمولاً سیم وسط در کانکتور مربوط به برق ۱۲ ولت است. اگر از این موضوع مطمئن نیستید، میتوانید با استفاده از یک اهممتر بررسی کنید: مقاومت بین دو ترمینال ECU نصف مقاومت بین دو ترمینال ECU و سیم برق خواهد بود.
نکته: شیرهای IAC از نوع PWM باید بهگونهای سیمکشی شوند که در زمان خاموش بودن سوییچ خودرو، برق ۱۲ ولت دریافت نکنند.
توضیح برای ECU های Qube v1:
در ECUهای نسخه ۱ Qube، برای راهاندازی دور آرام میتوان از خروجی PWM همراه با دیود هرزگرد به ۱۲ ولت استفاده کرد البته در صورتی که دیود به صورت داخلی در شیر وجود داشته باشد نیازی به این کار نیست. لازم به ذکر است که در سریهای اول این ECUها، دیود داخلی در مدار خروجی وجود ندارد، اما در نسخههای جدیدتر دیود هرزگرد بهصورت داخلی در ECU قرار داده شده است.
